Over waterstoftherapie

Waterstof is het kleinste, lichtste en meest voorkomende molecuul op aarde en in het heelal met misschien wel de grootste impact op het leven.

Water (H₂O) bestaat uit waterstofgas (H₂) en zuurstof (O). In gecombineerde vorm kun je het drinken, afzonderlijk van elkaar kun je ze inhaleren.  

 

Waterstof heeft noch kleur, noch geur noch smaak. Het is geen metaal maar een gas waarvan we 1 ding zeker weten; Het is niet giftig.
Sterker nog, ons lichaam maakt zelf waterstof aan!

Als je waterstof drinkt, komt dit via het maagdarmkanaal in het bloed. Door waterstof te inhaleren komt het via longen in de bloedbaan. Drinken is vooral belangrijk omdat het een neuroprotectieve afscheiding van GHRELIN in de maag teweegbrengt. GHRELIN is een zeer goede bescherming van de zenuwen en heeft een anti-inflammatoire werking.

Waterstofgas heeft ook een heilzaam effect op de darmen. Het goede darmflora in je darm, zeg maar de beestjes die voor jou het werk moeten doen om je eten te verteren en de goede stoffen te laten opnemen, produceren vooral heel veel waterstof.
Ongezonde darmflora produceert veel minder waterstof waardoor virussen, bacteriën en toxinen zich ophopen

Product Prijs
proefsessie 20 min € 15,--
losse sessie 25 min € 25,--
120 min kaartje (4x30 of 6x20) € 100,--

Licht en Hahn - KvK: 853 45156