over mij:

Ik ben Kerstin

 

en moeder van drie kinderen, ben getrouwd met Frank, heb in Duitsland gestudeerd (onderwijs, psychologie en economie) en woon nu 7 jaar in den Haag. Bij mij is in oct. 2019 borstkanker geconstateerd, en dat was een schok. Bijna alsof iemand tegen je zegt, je moet sterven. Ik heb net besloten om me te laten opereren (30 gr., 2,5 cm, rechterborst). Alle andere therapieën (bestraling, hormoon- en chemotherapie) hebben me niet overtuigd! Daardoor was ik uitgedaagd om verantwoordelijk voor mezelf te worden. Genezing kan gebeuren, misschien niet altijd zo makkelijk (zoals koorts de infectie geneest, maar op zich niet fijn is). De afgelopen jaren is veel gebeurd. Ik ben psychisch en mentaal heel sterk geworden, juist omdat ik Reiki ontdekt heb. De energie van Reiki heeft mijn leven volledig veranderd. Ik kreeg kracht, hoop en vertrouwen en ontwikkelde meer (eigen) liefde. Inmiddels ben nu derdegraads Reikimaster, wat betekent dat ik inwijdingen mag geven voor Reiki I,II en III cursussen.

"Je bent niet ziek, je hebt dorst" is de titel van Dr. Batmanghelidj bestseller. Daaroom is het zo belangrijk dat je voldoende gezond cel actief water drinkt. Water reinigt, ontgift, voorzorgt je lichaam met mineralstoffe, maar ook met energie. Daarom word ik bulkbesteller van Acalaquell. Je kun ook de piramidewater uit Bosnië een speciale waterstenen (van over de hele wereld) bij mij krijgen. Met veel plezier geef ik lezingen over het mysterie van water als een (nog stes) onbekend wezen. Wij hebben ook ruimte voor workshops of overnachtingen te huur Neem gerust contact met mij op!

Licht en Hahn - KvK: 853 45156

Stuur mij een whatsapp:

 

Praktijk in het zeeheldenkwartier:

Kerstin Lichtenhahn

van Galenstraat 18

2518 EP Den Haag

Over mijn praktijk

De naam van mijn praktijk is mijn achternaam! Licht staat voor het energiewerk. Hahn staat voor water(hahn), het is de duits word voor (water)kraan. Maar de Hahn (Haan) voorspelt ook de zonopgang en spreekt de waarheid.