Over Chakrabehandeling

Wat zijn chakra's?

Onze chakra's zijn het trillingsenergiesysteem van het lichaam en moeten goed in balans zijn en onderhouden om in harmonie te zijn. Ze zijn subtiele energiepunten, letterlijk energiewielen genoemd. Het begrip chakra komt uit het Sanskriet.

 

Hoeveel chakra's hebben we?

In feite hebben we honderden chakrapunten verspreid over ons subtiele energiesysteem. Maar de bekendste zijn de zeven hoofdchakra's, die met elkaar verbonden zijn in het centrale energiekanaal van ons lichaam, dat langs onze wervelkolom loopt.

Wat gebeurt als de chakra's goed werken?

Ze functioneren als plaatsen waar energie wordt uitgewisseld. Als de chakra's goed functioneren, zijn deze centra poorten voor vitale levensenergie die je lichaam binnenkomt. Dat gebeurt via kanalen (nadi's) en meridianen door ons subtiele lichaam. Wanneer de chakra's open en in balans zijn, vormen ze een geïntegreerd systeem waarin elke chakra afhankelijk is van de andere voor een optimale werking.

Wat gebeurt als de chakra's niet goed werken?

Als ze geblokkeerd zijn functioneer je niet goed. Dat gebeurd als je lange tijd in een negatieve staat verkeerd of door negatieve gewoonten en opgekropte emoties. Dit maakt het moeilijk je persoonlijkheid en je bewustzijnsniveau, dat elke chakra vertegenwoordigt volledig te integreren.

Wat gebeurt er bij een chakrabehandeling?

Bij een chakra behandeling reinig ik eerst je aura. Dat doe ik met de grote klankschaal. Ze is handgemaakt van acht (edel)metalen: koper, tin, nikkel, zink, ijzer, lood, zilver en kwik. Verder werk ik mijn 6 andere klankschaalen en met verschilldend kristallen en edelstenen, deze zijn afgestemd op de zeven hofchakra's. Eerst open ik ze, dan reinig ik je chakra’s en tenzsote vul ze op met nieuwe kosmische energie. Om ze nog beter te harmoniseren werk ik verder met een set van 7 verzwaarde stemvorken. Aan het einde van de behandeling zet ik je chakra's weer terug en beleef je aura. Na de behandeling ben je in verbinding met je zelf en in evenwicht.

Hoe werken de stemvorken?

Om ze nog beter te harmoniseren werk ik verder met een set van 7 verzwaarde stemvorken. Ze zijn ontwikkeld van Hans Cousto, een Zwitserse wiskundige en musicoloog. Deze stemvorken zijn gebaseerd op de waarden van de rondgang van planeten in ons zonnestelsel, dus NIET op de muzikale toonladder. Ze staan direct in verband met ons ‘kosmische zelf’. Ons zelf is eeuwig, niet met onze ogen waarneembaar en beïnvloedbaar via lagen, toonreeksen, energiepoorten en op meerdere energieniveaus. Deze stemvorken zorgen voor verbinding met een kosmisch, universeel inzicht in het leven en de oneindige relatie van onze ziel daarmee.

Geluidstherapie (klankschaal en stemvorken)

Geluidstherapie en energietechnieken worden gebruikt voor het balanceren en uitlijnen van de chakra's. Geluid is een trillingsfrequentie. Geluidsfrequenties vormen een eeuwenoude toonladder die wordt gebruikt in heilige muziek en gezangen. Deze frequenties kunnen worden gebruikt om je hele chakrasysteem te genezen en te activeren. Elk orgaan, weefsel en cel in het lichaam is vibratie-energie. Zelfs onze mentale en emotionele toestand is energie die op verschillende frequenties trilt. Elke chakravork send uit een toon met een frequentie die je energie in balans brengt en je lichaam, geest en ziel in perfecte harmonie houdt.💓

Elke frequentie heeft specifieke spirituele en fysieke helende eigenschappen en kan DNA repareren. Elke stemvorkfrequentie komt rechtstreeks overeen met de belangrijkste chakra's. Elke toon bevat de exacte frequentie om onze energie in evenwicht te brengen en het geluid versterkt de balans die elk chakra nodig heeft om een ​​perfecte energetische balans te behouden. 🎵

Product Prijs Actie
Chakrabehandeling (incl. aura) 45 min € 50 (incl. klankschaal en stemvorken julie+ aug. 1 uur =€ 45)
Klankschaal/ Stemvorkenbehandeling 30 min € 35 (julie + augustus 45 min = € 25)

Licht en Hahn - KvK: 853 45156